Hjemmelavet iskaffe

Lately

Sushi date med ham den søde i fredags..

Av, for en helt igennem dejlig uge. Jeg har rendt noget stærkt i denne uge. Måske lige til den gode side og derfor føler jeg ikke at jeg har nået ret meget. Heldigvis kan mine billeder dokumentere for at jeg alligevel har nået en del i ugens løb ;-) Derfor holder jeg ret meget af at kunne få remset ugen op hver søndag, for man kan jo komme til at glemme hvad man lavede i starten på ugen. 

Jeg må derimod indrømme at jeg er noget ramt i dag. Efter forberedelse, bagning af chokoladekage til en formidabel fødselsdagsfest for min søster i går, som endte til den lyse morgen, så er jeg noget kvæstet i dag. Og det kan godt irritere mig lidt at skulle tilbringe hele dagen i sengen, men samtidig ser jeg det også som en mulighed for at trække stikket og puste ud. Måske lidt dybere i dag ;-)

Den kommende uge består nu også af nogle rare planer, såsom fødselsdagsfejring i familien i morgen, træning, et enkelt blogmøde, arbejde og sidst på ugen smutter jeg i sommerhus med nogle dejlige veninder. 

Nu vil jeg hoppe under dynen igen og muligvis få plejet de resterende tømmermænd samtidig med at jeg drømmer om denne pizza. ;-)

Hav en dejlig søndag!


Garden party inspireret 30 års fødselsdagsfest i går hos min søster.

De skønneste små kanapéer

Hjemmelavet iskaffe på en varm forårsdag – se opskriften HER.

er blevet svært glad for mine sko fra Bianco

Alt skyder i vejret herhjemme – specielt vores chilitræ, som har vokset over 10 cm siden vi købte den for 1 måned siden..

Mocha mix, som jeg faldt over da jeg var på iskaffe date med en sød veninde i fredags. Mon iskaffen bliver nemmere at lave fremover?

Den bedste brunch på Cafe Sommersko – som jeg forhåbentlig snart skal besøge igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet iskaffe