LOOK OF THE DAY: Summerhouse knit

Lately

Lækker og grillet mad i sommerhus med de skønneste piger <3

I gårvar jeg i sommerhus med nogle søde veninder. Og hold nu op hvor var dethyggeligt! Man burde gøre sådan noget oftere. Og jeg må indrømme at det vartiltrængt at både hygge med veninderne med lidt vin og en god middag. Men ogsåtiltrængt at komme lidt væk hjemmefra. Det har været en ret hård uge med ligelidt for meget på kalenderen. Så nogle timer i sommerhus med veninderne varsuper skønt og et herligt afbræk fra ugen.

Apropos en travl uge, så håberjeg på at den kommende uge vil, byde på flere rare ting og lidt færre timer bagskærmen ;-) Og det starter allerede i morgen, hvor jeg har et hyggeligtblogmøde med de søde piger fra Livink. Resten af ugen står på arbejde, is-date,træning, et lille hjemmeprojekt og så skal jeg stå faddere til den sødeste lilleguldklump på søndag til barnedåb ;-)

Resten af søndagen skal brugespå lidt arbejde, sund aftensmad og en isdate i aften.

Kan I have en dejlig søndag<3


His and hers

Et nyt og større blad i min Monstera – den begynder så småt at formere sig ;-)

Jeg kan vel umuligt være den eneste der har fåetde søde potter fra Bilka? Jeg har henholdsvis aubergine, basilikum, broccoli ogsalathoved.

Den nemmeste og ret sund melon og bønnesalat. Opskriften kommer på bloggen i løbet af næste uge.

Herlige farvekombination. Lige til at spise ;-) hi hi..

?Moules Frites på Cafe Emma – mums!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Summerhouse knit