Grillet kylling med grov salat

LOOK OF THE DAY: Evening sun

LOOK OF THE DAY: Frakke: Vila// Kjole: Selected femme// Solbriller: Ray-Ban// Pumps: Bianco

Når man af og til har lidt tøjkrise, specielt hvad angår vejret. Så er det altså rart at man altid har et safe choice. For mig er den lille sorte kjole ;-) Så da jeg i fredags skulle til middag hos min mor og vejret var lunt, men en smule køligt om aftenen, så besluttede jeg mig for at hoppe i den lille sorte og med en fin trenchcoat over mig. 

Det viste sig at være det helt rigtige valg! For efter middagen, tog vi et smut i biografen. Og hvad er det egentlig for noget, at der er så hulens koldt i biografen om sommeren? Bevares air-condition er herligt, men når man sidder i bare ben og arme i en fyldt sal i omkring 2 timer, så bliver det altså temmelig koldt. Så jeg var lykkelig over at have slæbt en jakke med, som jeg kunne bruge som tæppe ;-)

Jeg render lidt ekstra stærkt i denne uge, da jeg synes der er så meget at se til både med arbejde og med bloggen. Og så vil jeg jo også gerne lige nå at nyde lidt af solen. Ahem ingen kommentar omkring mine blege ben – de skal nok blive brune… På et tidspunkt ;-)

Men nu vil jeg lukke computeren ned for i dag og holde lidt fri. Derimod tror jeg, at jeg vil hoppe en tur i Fitness World og give hovedet lidt ro resten af aftenen.


Må I få en dejlig tirsdag <3

Ps. Ja mit pandehår er blevet temmelig langt – jeg krydser fingre for at min frisør har tid inden længe ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grillet kylling med grov salat