Ovnbagt laks med melon og bønne salat

LOOK OF THE DAY: I LOVE YOU FRIDAY!

LOOK OF THE DAY: Tee: Prêt a wear// Bukser: Selected Femme // Hårbånd: Petite Affaire// Sandaler: Bianco Holstebro//

Godmorgen piger!!

Tænk, at det allerede er fredag igen! Jeg synes virkelig at dagene flyver afsted – men jo hurtigere kommer vi til weekenderne ;-) Apropos weekender, så har jeg en ret booket weekend forude. I dag starter den med arbejde, derefter et enkelt blogmøde lidt udenfor byen. I morgen står den på forberedelse af barnedåb til om søndagen, hvor min lille nevø skal døbes ;-) Så der er lidt forskelligt der skal bages og tilberedes. Men jeg lover selvfølgelig at kigge ind til jer med lidt lækkert på bloggen ;-) Mon ikke jeg også snart skulle hoppe i køkkenet og brygge nogle nye juiceopskrifter – det er jo nærmest den perfekte juice tid lige nu ;-)

Jeg vil egentlig også benytte muligheden for at huske jer på atMiintos mid season sale slutter kl. 12 i dag, så hvis du lige står og mangler det rette outfit til weekenden eller et par småting i garderoben, så kan jeg varmt anbefale at smutte forbi Miintos webshop HER – de har nemlig 20 % rabat på ALT! Og så kan du også købe bukserne på billedet med 20 % rabat HER.

Nå jeg må hellere smutte på arbejde!

God fredag, fineste!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ovnbagt laks med melon og bønne salat