I would like to wear

LOOK OF THE DAY: Summerhouse knit

LOOK OF THE DAY: Sweater: Mbym// Bukser: H&M (lignende HER )// Taske: Marc Jacobs// Sko: Bianco// Armbånd: Bybiehl// Halskæde: Bybiehl// Ring: Hvisk

Godmorgen piger!

Jeg tog i går eftermiddags i sommerhus med nogle af de sødeste veninder. Det var en enkel og kort getaway, hvor vi havde lånt et hyggeligt sommerhus, hvor der lige var plads til os 7 piger.

Jeg var hoppet i en varm sweater, da regnen lå tungt og vejret var temmelig gråt. Selvom jeg nok havde svoret mig selv om at strik ikke finder sted i maj måned ;-) Strikken har jeg nærmest boet i i vinters, da den både er lun og blød at have på. Men den var nu alligevel rar at have med. Derudover var jeg klædt i mine nye sko fra Bianco, som desværre hurtig blev skiftet ud, da jeg måske var en smule optimistisk med påklædningen ;-) Så jeg må lige få brugt dem en anden dag, hvor solen skinner ;-)

Outfittet var simpelt og temmelig afslappet – hvilket er helt perfekt til når man skal tilbringe tiden i et sommerhus, hvor stemningen generelt er ret afslappet ;-)

Kig ind senere, hvor jeg viser billeder fra ugens løb :-)

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear