NAILS: Blue on blue

LOOK OF THE DAY: Twist of Blue

LOOK OF THE DAY: Skjorte: Minus // Bukser: Selected Femme // Sko: Bianco //

Godmorgen fineste!

I går var jeg forbi byens lokale Bianco butik og kom vist lige til at købe et par sko. Men hey – det er altså ret lokkende at købe sko, når man kan få 30 % rabat på dem ;-) Jeg kom til at købe DE HER, som jeg længe har været forelsket i. At købe et par sko og så oven i købet få rabat – det må være en win win ;-) Du kan evt. læse mere om rabatten og hvordan du får fordelene HER.

Derudover var jeg nærmest klædt i blåt fra top til tå og det skulle selvfølgelig foreviges på billeder af dagens outift ;-) Jeg har nok altid været ret glad for de blålige nuancer, men det er som det virkelig er hittet hos mig i år, mere end det plejer ;-)

For mit vedkommende så bliver det en god weekend med både sommerhus tur med nogle søde veninder, træning og blogarbejde. Og forhåbentlig et par timer hist og her til at få pustet ud. :-)

Jeg vil smutte på arbejde.

God fredag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Blue on blue