Brevkassen: Kan man ændre på sin kæreste?

My bianco

Nu hvor foråret nærmest har fløjet over os, så er det vel okay at forny garderoben med et par nye sandaler, ikke? Specielt hvis man samtidig kan få et par lækre nye sko samt spare penge. Det lyder jo som en helt perfekt deal for de fleste!

Hvis I følger med på Instagram, så så I sikkert også da jeg forleden var i min lokale Bianco butik og købe de her lækre sandaler, som jeg glæder mig til at kunne hoppe i til alle mine sommerkjoler og ikke mindst til de utallige standture, jeg forhåbentlig kommer på i denne sommer ;-) Jeg elsker farvene på skoene og den super fede chunky hæl, som giver et lidt retro look!

Jeg sparede hele 30 % på skoene, ved blot at gøre en meget simpel ting! Læs med nedenfor.

Bianco Footwear har netop lanceret en ny og anderledes kundeklub. Og jep jeg ved hvad du tænker – endnu en kundeklub! Men lad jer ikke blive skræmt, for denne kundeklub er helt speciel og spækket med en ret god deal til sko shoppere. Du får nemlig 30 % på ALLE sko du køber året rundt, dog ikke nedsatte varer eller på gavekort.

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig kundeklubben i Bianco Holstebro og wupti så får du fri adgang til at shoppe løs!

For at være VIP medlem i kundeklubben, så koster det kun 30 kr. i måneden – men hvis du blot køber 2 par sko om året, så har du allerede tjent medlemskabet ind igen. Smart ikke? Og hey, hvem køber ikke mere end 2 par sko om året? ;-)

Jeg har faktisk allerede brændt mig lun på det her par, som jeg bare må eje!!

Læs mere om fordelene og medlemskabet HER.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brevkassen: Kan man ændre på sin kæreste?