3 FEDE STUDENTER OUTFITS

Om at være blogger #brydtabuet

Brevkassen holder fri i dag og jeg har derfor selv sat mig bag tasterne med mit lille dilemma fra hverdagen.?

Ja jeg ved godt at det måske ikke er et så passende blogindlæg, når man nu er modeblogger.

Men jeg synes alligevel at det er et ret relevant emne at tage op. Specielt fordi mange tror at os modebloggere modtager alverdens gaver og så skriver vi om dem, fordi vi enten får gaverne eller at vi får pengene for det. Og pludselig virker en hel blog ret sponsoreret.

Jeg har lyst til at bryde tabuet om bloggere. Det kan tælles på uendelig mange hænder om hvor mange gange jeg har fået spørsgmålet “Får du ikke bare en masse gaver når du er blogger?” “Tjener du mange penge?” “Hvorfor blogger du overhovedet om tandpasta, hvis du ikke får noget ud af det?”

Tænk sig, at det egentlig er det vigtigste folk går op i, når man har en modeblog. Jeg blogger ABSOLUT IKKE fordi jeg får en masse gratis gaver og fordi jeg engang imellem tjener lidt penge på det.

JEG BLOGGER ALENE AF DEN GRUND FORDI JEG ELSKER DET! Jeg har blogget i snart 3 år og det første års tid bød ikke på alverdens muligheder eller læsere for den sags skyld. Men læserne kom til og lidt flere kom til, fordi de læste hvad jeg skrev. De interesserede sig for et godt blogindlæg om tøj, mode eller blot mine sjove og finurlige historier. Og det er noget så hyggeligt, når I følger med på sidelinjen af mit liv. Jeg elsker at dele mine historier fra hverdagen.

Og ja jeg får da gaver ind ad døren. Nogle samarbejdspartnere har jeg en aftale med om dette og andre sender bare nogle gaver i håb om at jeg vil skrive om det. Og der er virkelig mange ting jeg ikke skriver om. Hvis jeg modtager 20 neglelakker – så vælger jeg ikke at skrive om 20 lakker. Eller hvis jeg modtager noget vaskemiddel, så vil jeg bestemt ikke blogge om det. For jeg føler ikke at det har nogen relevans for min blog. 

Og det kan faktisk godt irritere mig lidt, at folk har denne opfattelse at jeg kun blogger fordi jeg får gaver for det.. For hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg mistet lidt af kærligheden til materielle ting. Jeg kan synes det er super fedt at modtage nogle lækre ting, men dagen efter har jeg hurtig glemt dem igen og kaster allerede min kærlighed over nogle nye ting. Og det er da egentlig ret synd.

Jeg håber bare at I ved, kære læsere, at jeg blogger fordi jeg har lyst til det og fordi jeg brænder for at blogge for jer og for mig selv. Jeg bruger utallige mange timer på det og jeg gør det fordi jeg har lyst til det! Selv efter en lang arbejdsdag, dagens gøremål herhjemme i huset, et kys og et knus til min kæreste, madlavning, så finder jeg alligevel lige det sidste energi for dagen frem, og sætter mig til at blogge.

Derfor blogger jeg kun af lyst <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 FEDE STUDENTER OUTFITS