Nails: BFF

Ovnbagt laks med melon og bønne salat

Har I også lyst til noget lækkert, men gerne friskt når vejret er så godt som det er i dag?

Ja jeg ved ikke med jer, men jeg blev glædelig overrasket da jeg kørte hjem fra arbejde i dag i høj solskin og en lummer temperatur. For hvor kom det lige fra? I Jylland havde vi desværre ikke været så heldige at have solskin hele ugen – men vi klager bestemt heller ikke ;-)

Nå men nu tilbage til maden. Jeg har det nemlig sådan at når det er pokkers varmt udenfor, så bliver jeg faktisk lidt doven og træt, og så har jeg heller ikke den helt store appetit. Og faktisk har jeg heller ikke den helt store trang til at stå indenfor i køkkenet, nu hvor vejret er så godt udenfor.

Derfor laver vi oftest noget nemt, men samtidig lækkert på de dage hvor solen skinner højt. Da vi begge har nogle travle hverdage, så er det altså rart med nogle aftenretter, der ikke tager alt for lang tid ;-)

Denne ret er ultra nem og tager under 20 min at lave – fint ikke? Så kan man udnytte tiden til at solbade på altanen og ikke tænke ret så meget over aftensmaden ;-)

Opskriften er super nem og kræver ikke de helt vilde ingredienser. Egentlig er det jo bare en laks i ovn og en let salat til.

Se opskriften herunder.

Du skal bruge:
Til 2 pers.

  • 2 gode laksebøffer
  • 200 g grønne bønner (jeg brugte en pose fra frost)
  • 2 æbler
  • Ca. 1 kvart honning melon
  • 1 citron
  • Salt og peber

Start med at tilberede laksebøfferne. Put dem i et ildfast fad med ganske lidt olie. Pres en halv citronsaft ud over bøfferne og tilsæt salt og peber. Varm dem i ovnen i ca. 15 min.
Skold bønnerne og skær æble og honningmelon i små grove stykker. Kom det hele i en skål og pres det sidste citronsaft over salaten. Det vil give en smule syre til de ellers søde æbler og honningmelon. Tilsæt gerne lidt salt til bønnerne. Anret det hele på en tallerken.

Velbekomme! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: BFF