Nouw blogger brunch

3 DAGES JUICEKUR MED UNPLUGGED JUICE

I morges tog jeg hul på 3 dages streng juicekur. Faktisk sidder jeg lige nu og drikker dagens sidste juice inden jeg skal i seng. 

Jeg var i fredags forbi Unplugged Juice, som bla. ligger til i Torvehallerne i København. En super fed butik med et hav af lækre juice. Og jeg har i den anledning fået lov til at teste deres 3 dages juicekur. Og jeg har været lidt spændt, specielt fordi weekenden har stået på en masse usundt mad og drikke. Og efter en søndag i går med tarvelige tømmermænd, så var jeg meget usikker på om min krop ville kunne holde til en mandag uden fast mad. 

Juicekuren består af 8 juice du skal drikke hver dag. Så du vil i alt få indtaget 1500 kalorier af sundt og grønt hver dag.  Den første juice er en aloe vera juice, som kun tager 2-3 mundfulde – super nemt! 
Ellers består juicekuren af:

1. Den gode start: Økologisk aloe vera gel 

2. Betabooster: Rødbede, gulerod, æble, friskpresset citron

3. Flydende salat: Romainesalat, agurk, spinat, æble, mynte

4. Frisk citrus: Grape, appelsin

5. Nærende og mættende: Appelsin, æble, sød kartoffel, gulerod

6. Livseleksir: Gulerod, æble, frysetørret grønkål

7. Orangerod: Appelsin, gulerod

8. Moringa: Moringaflager, agave.

Jeg kigger ind til jer i morgen og melder tilbage hvordan min første dag med juice er gået :-)

Godnat herfra! 

Ps. Hvis du gerne vil presse din egen juice – så kan du finde nogle gode juiceopskrifter HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nouw blogger brunch