NAILS: Girly rush

4 lækre cocktails

I sådan et sommervejr er det tilladt at nyde en Aperol Spritz

Skål weekenden ind med veninderne i Strawberry Daiquiries

Lav et par super nemme og super lækre Cointreau Fizz med hindbær

En anderledes sangria med Licor 43

Jeg ligger fredagen ud med 4 lækre opskrifter på fredagscocktails. Jeg må indrømme at inspirationen til fredagscocktails er ikke hvad den har været ;-) Der er måske gået for meget juice og iskaffe i den ;-) Så det må jeg nok hellere få tjekket op på igen. Der er jo noget ganske særligt ved at fejre at det er fredag, specielt med en lille cocktail i hånden ;-) 

Jeg fejrer denne fredag med en kort arbejdsdag, en kaffedate i eftermiddag og så får vi et par søde venner til middag i aften. Vi skal teste vores nye grill i aften (!!) og jeg glæder mig SÅ meget til at skulle tænde grillen for første gang i år! Og jep jeg føler mig lidt voksen, da det er min første grill ;-) Så måske vi skulle tænde grillen op flere gange i denne weekend ;-)

Hav en dejlig fredag! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Girly rush