Mit hår er rødt!!!

Den personlige studentergave

Ring: Bybiehl

Studentertiden er over os – hvilket også betyder en masse fester og glæde for ny udsprunget studenter.

Men hvad giver man egentlig lige i gave til studenter? I dette tilfælde tænker jeg dog på studinerne ;-) Jeg har fundet lidt forskellige gaveideer. Se evt. flere HER.

For mig er det vigtigt at kunne give noget betydningsfuldt og ikke mindst personligt, specielt til en, som lige har bestået sin eksamen og har hele fremtiden foran sig. Det kan være en hjemmelavet gave, en oplevelse eller måske et smykke med et betydningsfuldt udtryk.

Apropos at have hele fremtiden og verdenen foran sig, så kunne en god gaveide være at forære den fine halskæde Beautiful WORLD, som repræsenterer vores verden og samt er et symbol på ?At rejse er at leve?. Halskæden vil være perfekt til studenten, som elsker at rejse, eller måske endda har en planlagt rejse i fremtiden. Halskæden repræsenterer også fred. Selvom der foregår mange uhyggelige ting i vores verden i øjeblikket – så er det vigtigt at huske på håb, kærlighed og fred.

Jeg har været super glad for min?ME? halskæde, som jeg i en overgang altid havde på. Halskæden er meget betydningsfuld for mig, da den symbolisere at jeg skal huske at tænke på mig selv. Noget jeg til tider kan være ret dårlig til.

Halskæden findes med mange forskellige bogstaver. Så man kan helt selv vælge hvilke bogstaver der betyder allermest for en. Det kunne være ens initialer, eller forbogstavet på dit og din kærestes navn eller ens børn. Halskæden vil være den perfekte personlige gave.

FOLLOW YOUR DREAMS – er nok den mest aktuelle gave man kan give en ny udsprunget student. Halskæden symboliserer drømme og hvem har ikke drømme? Jeg elsker at halskæden faktisk er en lille medaljon, hvor teksten Follow your dreams er indskrevet. Skriv din bedste drøm ned og put den i medaljonen, så du altid har den med dig.

Armbåndet Forget-Me-Not er et af de smukkeste armbånd jeg længe har set. Armbåndet vil være et perfekt armbånd at have i sit smykkeskrin, da det nemt kan passe til alle dine andre smykker. Og så er jeg sikker på at enhver student vil blive glad for armbåndet og huske dig fordi du har givet det.

Indlægget er udgivet i samarbejdet med Bybiehl

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår er rødt!!!