Juicekur med Unplugged juice dag 1

For 9 år siden blev jeg…..

Den søde studenter tid har for alvor ramt os. Altså ramt ospå den gode måde naturligvis ;-)

Jeg arbejder til dagligt på en skole og i den sidste ugestid har der været en dejlig summen og glæde, når der kommer skrig og skrål nedefra lokalerne, da der atter er udsprunget en ny student.

Jeg husker selv for snart 9 år siden (AV – er det virkelig så længe siden?!) hvor jeg stod og trippede og var spændt på at få min sidste karakter i Dansk på gymnasiet. Efter en vellykket sidste eksamen åbnede jeg døren ud til familie og venner, som stod klar med blomster og HUEN, som min mor fik æren af at give mig på. Tænk sig, hun havde fulgt mig gennem hele eksamens tiden, ved at være en støtte til hver en eksamen. Der var intet aftalt – hun stod bare somen overraskelse hver gang jeg kom ud fra en eksamen og stod klar med knus og kram. Det var seriøst en KÆMPE støtte, at hun var med hele vejen og at hun bare altid var der.

Hvert år på denne tid, bliver jeg mindet om glæden i min egen studenter tid og jeg bliver altid så glad, når jeg tænker tilbage. Det er især sådan nogle stunder som ovenstående, som får mig til at smile og knuselsker min mor!

Studenter ugen gik ellers hurtigt og der blev kørt i hestevogn og i busser når der var langvarige besøg. Jeg husker bare at vi havde en sjov tid med masser af fest og lidt for mange genstande, vel at mærke ;-)

Så jeg glæder mig på alles studenters vegne og håber at de/I må få den bedste tid i den kommende uges tid – NYD DET!

Hvis du dog stadigvæk frygter en kommende tøjkrise – så er der hjælp at hente HER til studenter outfittet ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juicekur med Unplugged juice dag 1