LOOK OF THE DAY: SATURDAY tunes

Grill fever

Vi har seriøst fået grill feber herhjemme! Vi startede ud i fredags, da vi fik et par venner på besøg til fredags middag. Eftersom vi havde fået en ny grill fra COBB, så var det jo en fantastisk mulighed for at få indviet vores lille nye grill. Og pludselig tog det ene ord det andet og wupti så fik vi vist grillet resten af weekenden med ;-)

JEG ER VILD med denne årstid, hvor den står på en masse is spisning og grill! Sådan en gas grill er jo så nem, at selv jeg kan finde ud af at grille ;-) Den må være tøse egnet bilder jeg mig selv ind ;-)

En nem grill middag kræver faktisk ikke de helt store ingredienser. Vi valgte at bruge:

  • Grønne asparges viklet ind i bacon
  • Majskobler med hvidløgssmør
  • Marinerede koteletter
  • Og hjemmelavet bacon/champion pølse

Dertil lavede vi en godbroccolisalat og tomatsalat.

Med COBB grillen tog hele middagen under 20 min at lave. Så jeg er sulten efter at grille flere retter på grillen. Jeg overvejer virkelig at denne pizza snarest skal afprøves på grillen ;-)

Jeg glæder mig allerede til at tage gasgrillen med på vores kommende picnicture eller måske endda med på stranden. Så er man også fri for at købe en engangsgrill, som vil tage uendelig lang tid om at stege en god bøf. Så jeg er ret sikker på at gasgrillen er en keeper på min terrasse ;-)

Indlægget er udgivet i samarbejde med COBB grill

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: SATURDAY tunes