LOOK OF THE DAY: COPENHAGEN

Juicekur med Unplugged juice dag 1

Efter en weekend med heftig indtag af alkohol og ikke mindst en masse junk mad, så var det vist det helt rette tidspunkt at hoppe på en juicekur. Kroppen trænger virkelig til at blive renset igennem og jeg kan egentlig også godt mærke at min krop vil have godt af det. Specielt inden sommerferien står på en masse is spisning, grill middage og et par glas koldt Rosé eller fem ;-)

Det smarte ved denne juicekur fra Unplugged Juice er at der faktisk står tal på flaskerne. Så er du fri for at have hele planen og oversigt over de forskellige juice med dig. Der er simpelthen allerede tegnet en rækkefølge for dig.

Det vigtigste under hele forløbet, er at drikke en masse vand. På den måde hjælper du kroppen med en god detox og ikke mindst forhindrer hovedpinen, som kuren godt kan fremkalde, da det er kroppens reaktion på udrensning.

På den første dag indtog jeg 7 flasker juice og oplevelsen var således:

Kl. 06:30 indtog jeg den første juice, som egentlig var en Aloe Vera gel. Egentlig synes jeg det var herligt at min morgenmad kunne indtages på under 1 min. Specielt fordi jeg af og til kan bruge en halv time på at spise morgenmad ;-)

Aloe Vera var faktisk ikke så slemt som jeg havde regnet med. Den var derimod frisk og lækker og jeg følte mig utrolig energisk fra morgenstunden af.

Kl. 10:20 drak jeg den næste flaske. Denne juice var en rødbede juice. Da vi er ret glade for rødbedejuice herhjemme, så følte jeg at det var ingen sag at hurtigt drikke den. Jeg synes dog at den manglede en smule mere citron – men ellers smagte den ganske fint.
Dog begyndte jeg efterfølgende at få lidt hovedpine. Jeg følte en speciel lethed i kroppen, altså ikke sult, men måske bare en underlig følelse, fordi jeg netop ikke havde spist noget, kun drukket.

Jeg skyndte mig derfor at drikke 0,5 liter vand, for at få hovedpinen til at forsvinde.

Kl. 11.30 tog jeg hul på nr. 3 juice, hvilket var lige inden frokosten på arbejdet. Jeg tænkte at det var en oplagt mulighed at drikke en juice før frokost, så jeg ikke blev alt for sulten, når jeg skulle sidde til frokost med mine kollegaer.

Kl. 12.15 drak jeg en lækker citrus juice, som egentlig fik min frokost til at gå som en leg. Den var lækker, frisk og så kvikkede den mig nærmest op.

Kl. 15.30 fik jeg indtaget endnu en juice. Denne blev drukket ret hurtigt, da jeg var på vej hjem efter arbejde, så jeg måtte drikke den i bilen. Sulten begyndte så småt at melde sig, så jeg begyndte at drikke en masse vand, i håb om at sulten ville forsvinde.

Kl. 18.30 tog jeg et par tårer af den næste juice. Men jeg måtte erkende at jeg var mæt – altså ikke stopmæt, men jeg havde nok nærmere mistet appetitten og blev en anelse træt. Det endte med at jeg faktisk kun fik drukket et par tårer af juicen og resten fik C lov til at drikke.

Jeg fik derfor ikke drukket alle 8 juice denne dag, da jeg simpelthen ikke var mere sulten eller havde appetit til mere.

Jeg er dog ret klar til dag 2 ;-)

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Unplugged Juice

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: COPENHAGEN