For 9 år siden blev jeg.....

JUICEKUR MED UNPLUGGED JUICE DAG 2

Tirsdag

Efter en mandag, hvor jeg ikke fik drukket alle mine 8 juice for dagen, så vågnede jeg op tirsdag morgen med hovedpine.

Derfor tænkte jeg at jeg ville drikke min “morgenmad” imens jeg gjorde jeg mig klar til arbejde. Jeg drak først min aloe vera juice og derefter rødbedejuicen. Og resten af dagen gik egentlig fint med juice, indtil jeg kom hjem.. C var jo som sagt færdig med sin eksamen i går, hvilket betød at vi fik gæster til middag. Jeg faldt i med et brag og spiste mig igennem middagen. Dog afsluttede jeg dagen af med en juice.

Jeg nåede i alt op på 6 juice, hvilket jeg selv var ret stolt af, på trods af at jeg egentlig forsømte en smule.
Jeg har lært at drikke mere vand. Selvom jeg selv synes at jeg er en flittig vand drikker, så har jeg faktisk drukket meget mere end jeg plejer. Jeg har en ide om at det ville kunne tage den væreste hovedpine ;-)

Min all time favorit indtil videre må være Nærende og Mættende nr. 5. Den minder allermest om en morgenjuice med blandede frugter. ;-)

Jeg glæder mig til at tage hul på den sidste dag – og tilsidst konkludere hvilken virkning juicekuren har haft på mig.

Vi ses i morgen ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 9 år siden blev jeg.....