NAILS: It's sunset baby

Juicekur med Unplugged juice dag 3

Onsdag

Indrømmet! Da jeg vågnede op til dag 3 på juicekuren, var jeg frygtelig træt. Vi havde haft gæster aftenen før, hvilket betød færre timer søvn end jeg plejer. Og når man er på sådan en juicekur – så står der også i vejledningen at det er SUPER VIGTIGT med masser af søvn.. Ahem..

Lad mig sige det sådan, at det kunne tydeligvis mærkes at jeg var i søvnmangel – specielt fordi når jeg er ret træt, så bliver jeg utrolig lækker sulten!

Men så igen tænkte jeg at dette var min sidste dag på juicekuren – 1 dage tilbage! Og det skal sgu ikke slå mig ud, at jeg ikke er kommet tidligt i seng. Så jeg stod op, gabte en smule og så drak jeg min første Aloe Vera juice. Inden jeg tog på arbejde, drak jeg min 2. juice og pludselig var dagen jo egentlig i gang.

Kl. 09:20 drak jeg min 3. juice flydende salat. Indrømmet – den ser ikke særlig lækker ud i den mørkegrønne farve – men ned kom den. Og jeg begyndte så småt at få lidt energi tilbage i kroppen,

Kl. 11:15 drak jeg min 4. juice og da jeg er ret vild med grape frugter, så slugte jeg hurtigt Citrus juice – dog med en smule bitterhed i smagen ;-) Og SÅ vågnede jeg vist ordentlig op ;-)

Kl. 13:20 drak jeg min 5. juice – men dog kun halvdelen, da jeg simpelthen var for mæt.

Egentlig burde jeg nok have følt mig mere sulten, men jeg tror at min krop allerede havde vænnet sig til den flydende kost.

Kl. 15:30 drak jeg endnu en juice på vej hjem til min mor. Det passede heldigvis lige med at jeg kunne drikke den i bil ;-)

Kl. 20:00 drak jeg Orangerod, som egentlig havde holdt mig mæt ind til jeg skulle i seng. Jeg sørgede dog lige for at få drukket lidt af Moringa juicen, så jeg havde lidt at sove på.

Alt i alt synes jeg at 3. dagen startede sløvt og hårdt. Men eftersom jeg drak et par juice, så fjernede den alligevel den lette sult og ikke mindst min sukkertrang ;-)

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Unplugged Juice

2 kommentarer

  • Sahra

    Jeg har lige bestilt en 3 dages juicekur. Jeg føler at jeg har brug for at få en god detox til kroppen. Og jeg tror faktisk at det er den samme kur du er på

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina Nielsen

    Det er dejligt, at du har tid til at uddybe dit syn på juicekuren. Kan du komme med en konklusion på hele din oplevelse?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: It's sunset baby