LOOK OF THE DAY: Blossom girl

Lang-distance forhold. Hot eller not?

Hej Henriette!

Jeg er sikker på at jeg sikkert spørger på vegne af mange kvinder i selvsamme situation.

Jeg kører på mit første år på første parforhold. Jeg er bosat i Middelfart (Odense) og min kæreste er bosat i Hjørring. For de af jer der ikke ved det, så er det stik modsat hinanden, hvis man kigger på Danmarkskortet. Ergo kniber det lidt med at få det hele til at gå op i en højere enhed, når vi skal besøge hinanden. Jeg er super glad for ham og jeg vil endda gå så vidt og sige at jeg elsker ham. Men her kommer så problemet.

Vi arbejder begge rigtig meget. Han er en IT nørd og arbejder for et større firma, som han har arbejdet sig op i. Jeg arbejder tre forskellige steder på Fyn og har rigeligt at se til, men jeg elsker alle mine jobs!
Derfor ses min kæreste og jeg kun hver 3. uge og nogle gange kan der gå op til en hel måned før vi ser hinanden. Vi er møg hamrende forelsket i hinanden, men kan vi blive ved på denne måde?

Jeg overvejer at tage den seriøse snak med ham omkring en af os burde flytte. Men hvem skal tage skridtet?

Jeg føler at jeg har mine argumenter i orden, og at det burde være ham der skal flytte. Men hvem har ret? Og hvem skal give sig?

Piger – jeg håber virkelig at I kan hjælpe!

Hilsen Karina

Hej Karina

Det er dejligt at høre at du har en sød kæreste og at I er forelsket i hinanden. Den slags er altid godt og især vigtigt for et parforhold på langdistance.

Det er super svært at sige hvem der burde flytte. Men jeg kan kun tale af min egen erfaring, at lang distance er aldrig noget begive sig ud i. Det er super hårdt og savnet bliver bare større for hver dag. Jeg kan sagtens forstå at det er hårdt og man føler at den ene eller den anden skal flytte.

Første gang jeg prøvede et langdistance forhold, var da jeg mødte min kæreste som boede i København. Jeg bor selv i Vestjylland, hvilket gjorde tingene lidt mere komplicerede.
Men vi fandt hurtig en løsning om at han kunne flytte til Jylland, da der var et godt ledigt job til ham her. Desuden måtte vi jo teste forholdet af, ved at flytte sammen efter 3 måneder, for at se om det overhovedet skulle fortsætte med et forhold.
Jeg synes faktisk at det var en ret god beslutning. Dette kræver dog at den ene er villig til at flytte.

En løsning kunne også være at I begge flyttede halvvejs, så I begge gik på kompromis.

Ellers må i gøre op med jer selv om,, hvem der har allermest brug for at blive boende. Og om forholdet er værdifuldt nok til at I ville flytte for det?

Når man elsker en person, så er man villig til at gøre mange ting, for at komme tættere på personen og måske endda flytte for hans eller hendes skyld.

Uanset, så synes jeg at I skal få taget en god snak om dette og måske notere for og imod flytning for jer begge.

Jeg håber at du kunne bruge mine råd og at I finder en god løsning :-)

Klem Henriette

Nå piger, hvad siger I til Karinas spørgsmål? Kom gerne med gode råd og erfaring i kommentarfeltet nedenfor :-)

Skulle du have lyst til at skrive til mig – så kontakt mig gerne på min mail henriettesblog@hotmail.dk

Alle mails betragtes som 100 % anonyme og jeg forholder mig en tavshedpligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Blossom girl