Friday night

Lately

De lækreste mini cupcakes hos Shopluksus. Læs mere om mødet HER.

Hold nu op for en dejlig uge – kan vi tage den engang til?

Jeg elsker at det danske sommervejr for alvor er trådt til. Man kan lave så mange lækre ting udenfor og ikke mindst få de mest vanvittige spontane ideer ligeså snart solen skinner. Og jeg er vild med det! Hvilket også afspejler sig i billederne fra denne uge. Jeg kan stadigvæk ikke få armene ned over denne uge. :-)

Den kommende uge bliver forhåbentlig ligeså rar som denne. Jeg skal bla. ud at spise, en tur i biffen og se Mig før dig ( jeg glæder mig!!) og får vi besøg af nogle søde venner.

Vi er lige kommet hjem fra en aftentur på stranden. Så vi er lidt trætte, så jeg tror jeg vil hoppe i bad og derefter hoppe på sofaen, muligvis med en film fra Blockbuster ;-)

Godnat Piger <3

Var på fredagsdate med ham her,som var en aften fyldt med spontane planer.

Magnum is i haven. Jeg glæder mig til at jeg senere på måneden skal besøge Magnum store i København, hvor jeg får muligheden for at designe min egen magnum is – glæder mig!! Både til at pynte og spise selvfølgelig ;-)

Den fineste sti på fredagens aften gåtur med ham den søde..

Denne uges negle som bød på en lille udfordring for mit vedkommende. Læs mere HER.

Den fineste kimono, som nu hænger i min garderobe. Se mere HER.

I aftes lod vi bilerne stå og cyklede om til svigerfamilien. En virkelig frisk, men noget varm tur skulle jeg hilse at sige ;-)

som endte med en hyggelig middag på terrassen :-)

Vi har afsluttet søndagen med en aftentur på stranden. Den første gang i år, hvor jeg har kunne stikke fødderne i det solvarme sand. Det er altså den bedste følelse <3

Hvad jeg ikke ville gøre for endnu en burger fra XO Burgers <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Friday night