OREO popcakes

Lately

Vi er gået grill amok herhjemme i weekenden ;-)

Søndags blogindlægget blev en anelse sent for mit vedkommende. Jeg er lige kommet hjem fra en hyggelig surprise middag sammen med min familie. Og nu begynder ugen for alvor at lakke mod sin ende. Men sikke en dejlig uge!

Den har været for mit vedkommende og weekenden har i alle tilfælde været lige så god med dejlige besøg, god mad og ikke mindst lidt vino på terrassen. Derudover er vi gået lidt amok med vores lille nye grill, som jeg fortæller lidt mere om i morgen samt opskrifter ;-)

Den kommende uge bliver nu altså også en rar en af slagsen. Jeg starter ugen ud med et par blogmøder, en masse arbejde, en tur i biffen og på fredag rejser jeg til København, hvor kalenderen er booket med diverse møder og events. JEG GLÆDER MIG! Og resten af weekenden står på festival og muligvis lidt tømmermænd ;-)

Jeg håber nu også at jeres uge har været ganske rar og at I får en dejlig start på den kommende uge!

Nu vil jeg hoppe i seng!

Godnat! <3

De sødeste danske jordbær. Min yndlings <3

Ugens negle – se dem HER.

Vores nye smarte grill – jeg fortæller mere om den i morgen ;-)

Vi har nogle af de sødeste får i baghaven – jep sådan er det når man bor lidt udenfor byen ;-)

?Forårsblomster på terrassen <3

His and hers <3 Blot en af de mange mange is i ugens løb ;-)

og havde besøg af nogle dejlige venner til endnu en grill aften..

1 kommentar

  • Freja Knudsen

    Du tager altid så smukke billeder! Det er fedt at følge med i din hverdag

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OREO popcakes