Saturday festival

Lately

Været til den hyggeligste blogger brunch på Cousins

Øhm – hvor blev weekenden lige af? Jeg synes lige at vi har haft en torsdag, hvor jeg kunne råbe højt at nu havde jeg weekend og gik nærmest i seng lige efter jeg fik fri fra arbejde ;-)

Nå men nu jeg alligevel tænker over det og jeg kan se billederne fra ugens løb på kameraet og mobilen. Så kan jeg egentlig godt forstå at weekenden er fløjet afsted. Jeg har haft noget så travlt siden jeg fredag morgen tog til København med et (alt for tidligt) morgentog. Jeg rendte gaderne tynde for at nå til det ene og andet møde. Jeg havde nok booket mig selv lidt for hårdt den fredag, så der var ikke tid til ret meget afslapning eller bare lige et pusterum. Men hold nu op hvor var det altså en god fredag! ;-) Jeg fortæller mere om de events jeg har deltaget i og om en ret sjov blogger brunch i næste uge :-) 
Lørdagen blev brugt på rock musik og lidt for meget indenbords af våde varer! Men det var virkelig en fed lørdag!

Nu vil jeg hoppe under dynen og pleje mine frygtelig tømmermænd på vores sofa – i håb om at de er long gone, når jeg skal på arbejde i morgen ;-) 

Må I få en dejlig søndag!

I onsdags var jeg i biffen og se En man der hedder Ove og hey så så jeg jo lige et fint gulv, som matchede dagens outfit ;-) hehe

Nu giver det pludselig god mening at jeg har i det har en smule ondt i hovedet ;-)

Jeg rendte rundt til diverse møder i fredags og var også forbi dette skønne showroom!

Har prøvesmagte havtorn juice – mums for et lækkert lille shot! Mon man skulle have gang i slowjuiceren herhjemme igen ;-)

Mellem møderne i fredags var der skam lige tid nok til at stille op til et par mode outfitbilleder ;-)

Jeg nåede også lige forbi Unplugged Juice for lidt provianter til den kommende uge. Mere om det i næste uge ;-)

Åh man kan seriøst godt have cravings for alt muligt usundt når man har tømmermænd og slik er og bliver altså en af mine guily pleasures ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday festival