LOOK OF THE DAY: Midsummer night

Lately

Har fejret ham den søde, da han i tirsdags blev færdig som ejendomsmægler! YAY!

Sikke en uge! Jeg husker at ugen startede med mandag – en sløv dag med alt for lidt søvn og en dag der bare gik utrolig hurtigt med planlægning til C’s store dag i tirsdags, da han blev færdig som ejendomsmægler!! Så dejligt, så han er også blevet kysset lidt ekstra i denne uge ;-) Og nå ja, så var der jo super fine gaver og gaveæsker fra gæsterne.  Og tjah så synes jeg egentlig bare at resten af ugen fløj afsted med bla. søde gæster på besøg, hyldeblomst rov, fødselsdag for min søde søster, en hulens masse arbejde, en spontan vin & tapas date med nogle søde venner og en søndag der endte med en hyggelig dag på loppemarked. Wow en uge!

Nu jeg tænker over det, så kan jeg egentlig godt forstå at jeg har været ret træt og tempoet har været højt. Så måske er det egentlig okay at være en smule søndagstræt i dag? ;-)

Den kommende uge bliver forhåbentlig mere rolig, dog har jeg en masse aftalerne der skal i hus og en masse der skal afsluttes. Men jeg glæder mig til en mindre aktiv uge!

Nu vil jeg holde for alvor fri og nusse lidt om min kæreste og spise bønnefritter – FORDI JEG KAN! ;-) Og måske klikke denne sommer kjole  fra Esprit hjem, eller denne Esprit nederdel! <3

Har fejret fødselsdag for verdens bedste lillesøster! <3

Hvor hun serverede sliders – enhvers livret, ikke? ;-)

Og været med til at lave hyldeblomstsaft – opskriften kommer på bloggen i morgen!

har været på en ret lækker juicekur – læs mere om min oplevelse HER.

Har brugt lidt af weekenden på at rydde op i garderoben, for at gøre klar til at tage på lopperen i dag ;-)

Vi havde holdt en lille fest for C i tirsdags og havde inviteret gæster til spisning og hygge!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Midsummer night