A YEAR AGO: MAJ

LOOK OF THE DAY: Blossom girl

LOOK OF THE DAY: Kimono: Ebay// Top: Pieces // Bukser: Selected Femme// Sandaler: Bianco // Taske: Mulberrry// Halskæde: Bybiehl// Ring: Plisse Copenhagen// Armbånd: Bybiehl//

I søndags var vi til barnedåb for min lille nevø. En helt igennem dejlig og solrig dag, med en noget varm temperatur ;-) Jeg var derfor hoppet i et behageligt sommersæt, som jeg synes der var passende til en barnedåb. Jeg kan nemlig godt lide at matche farven til barnet til en barnedåb.Så hvis det er en pige der skal døbes, så bærer jeg en form for lyserødt. Og i søndags var jeg klædt i blå, da det i dette tilfælde var en dreng der skulle døbes ;-) I know, jeg er en total mormor med sådan nogle traditioner ;-) hehe..

Anyway så er kimonoen ny og jeg havde faktisk bestilt den istarten af maj i håb om, at den ville kunne nå at komme hjem inden barnedåben.Men med ebay er det lidt usikkert hvornår du modtager varen, man ved bare at man modtager den mellem 3-6 uger senere ;-) Så da jeg i torsdags tjekkedepostkassen, var jeg ellevild over at finde den fine pakke! Lige perfekt til mitoutfit til dåben!

Ringen fra Plisse Copenhagen er fra den nye webshop Shopluksus, som åbner lige præcis i dag! De forhandler en række af lækre mærkerog produkter. Det er helt klart et kig værd. I kan se den nye webshop HER og spare 10 % på alt hvad I køber i dag med rabatkoden Åbningsfest ;-)

5 kommentarer

 • Mette

  Kan det virkelig passe at din kimono ikke koster mere end 49 kr???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Halkjær

  Wow hvor er du altså smuk! <3
  Jeg er vidst kommet til at klikke din kimono hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Jeg elsker looket. Jeg overvejer altså også at købe kimonoen. Men er det sikkert at købe hos ebay? Og hvor lang tid tog det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg følger lige med her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  SÅ lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: MAJ