3 DAGES JUICEKUR MED UNPLUGGED JUICE

LOOK OF THE DAY: COPENHAGEN

LOOK OF THE DAY: Bluse: YAS // Bukser: Selected Femme// Taske: Mulberry// Halskæder: Bybiehl

Outfittet er fra i fredags, hvor jeg som sagt var i København. Efter vores bloggerbrunch på Cousins, tog nogle af os videre til et event nede på Strøget. På vejen derned, fik jeg søde @bymartina til at tage et par outfitbilleder. Hun er en super dygtig fotograf – I burde virkelig tjekke hende billeder og blog ud :-) 

I dag bliver C færdig med sin eksamen og i aften får vi hele huset fyldt med gæster for at fejre at han endelig er færdig med sin uddannelse! Jeg glæder mig til hygge om gæsterne og nyde en lækker sommerbuffet.

Jeg vil smutte igen! Jeg kigger måske ind senere og fortæller om min første dag på juicekuren ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 DAGES JUICEKUR MED UNPLUGGED JUICE