Sprøde bønnerfritter

LOOK OF THE DAY: Denim delight

LOOK OF THE DAY: Top: //Nederdel: Just female// Sko: Bianco // Taske: Marc Jacobs (lignende HER)// Solbriller: Rayban//

I fredags var vi på kærestedate, hvor vi spiste tapas ude i det fri. På vejen hjem, fik jeg lige lokket C til at tage et par billeder af dagens outfit.
Et simpelt og sommerligt outfit med min nye denim nederdel. Jeg er sikker på at nederdelen kommer til at blive brugt flittig i den kommende sommer ;-)

Jeg beklager at outfitbillederne har været lidt undervejs, siden jeg postede det første gang HER. Men jeg må indrømme at tiden er blevet brugt mere ude end inde. (Mangler bare mine liggestole) Og jeg har kunnet fine 117 forskellige overspringshandlinger, for ikke at sidde foran computeren i det her solrige vejr ;-)
Hvilket selvfølgelig resulterede i at jeg, lige inden dette blogindlæg blev udgivet, tjekkede facebook, hvor en eller anden synes godt om et billede af en klam edderkop. Jeg hader det og er simpelthen så bange for edderkopper som på billeder og i virkeligheden! Og hvad kan man så lære af det? Tjah færre overspringshandlinger og mere arbejde! Ahem… ;-) Det kan varmt anbefales, specielt til de af jer der sidder med eksamensopgaver hængende over hovedet ;-)

?Indlægget kan indeholde affilliate links

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sprøde bønnerfritter