Derfor skal du drikke 2 glas vand om morgenen

LOOK OF THE DAY: Meng Studio + rabatkode

LOOK OF THE DAY: Jakke: Meng Studio// Kjole: An ounce Copenhagen// Taske: Mulberry// Sko: Bianco// Halskæde: Bybiehl//

Sådan så jeg ud, da jeg i torsdags var hjemme og fejre min lillesøstes fødselsdag. ( Følte mig pludselig en anelse gammel, da min lillesøster nu er blevet 24 år!) Men vi hyggede os med lækker mad og fejrede vores egen lille Sankt Hans i hendes lejlighed!

Der var nærmest hedebølge i torsdags, selvom det regnede non-stop under hele aftenen. Altså liiige bortset fra de 5 min hvor vi skyndte os ud og tog et par outfitbilleder ;-)

Jakken er ny og er fra det lækre upcoming brand Meng Studio.
Jakken er perfekt tynd her over sommeren og jeg glæder mig allerede til at kunne bruge den, selv på de regnfulde sommerdage ;-)

Som en ekstra lille tirsdags-treat har jeg fået lov til at dele en ret lækker rabatkode til jer! I kan spare hele 20 % på webshoppen Meng Studio. I skal blot skrive bloggeronheels20 ved checkout. Lækkert, ikke?
Jeg går selv lidt og drømmer om denne nederdel og denne kjole fra webshoppen. Måske det skal være en feriegave til mig selv? ;-)

I dag er en mere rolig dag. Jeg har været i biografen og se Urmageren – en film der kom noget bag på mig og som fik mig til at holde hænderne for øjnene flere gange under filmen! Men den kan varmt anbefales! Senere står den på is spisning med ham den søde!

3 kommentarer

 • Laila

  SUPER FED JAKKE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvor er du smuk Henriette. Jeg har også været inde og se Urmageren. Den er jo skrækkelig og meget uhyggelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina Barbara

  Jakken er jo til die for! Fedt! Jeg tror vidst også at jeg må bestille en

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor skal du drikke 2 glas vand om morgenen