Juicekur med Unplugged juice dag 3

LOOK OF THE DAY: Ready to ROCK

LOOK OF THE DAY: Læderjakke: Bruuns Bazaar // Skjorte: 5 preview// Støvler: Bianco// Taske: Marc Jacobs//  

Godmorgen!

Jeg synes det er noget så skønt at vågne op til en fredag! Efter en noget hektisk uge med en masse planer, så er det altså skønt at vide at weekenden venter lige om hjørnet. En weekend som heldigvis står lidt færre planer ;-) Jeg skal have ryddet ud i garderoben, hvilket sikkert vil gøre godt og ondt, AV! ;-) Derudover skal jeg på loppemarked med min søde familie og ellers skal weekenden bruges på at slappe af  med lidt huslige gøremål. Og jeg GLÆDER MIG!

Nå, nu til outfittet. Sådan så jeg ud i lørdags, da tog til rock festival med nogle venner. Vejret var noget overskyet og lummert, så jeg besluttede mig for at klæde mig lunt, men let med en fin skjorte og rå boots. Det viste sig at være den perfekte outfit! 

Nå, jeg vil smutte på arbejde! Jeg kigger ind til jer senere! <3

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juicekur med Unplugged juice dag 3