Ebay goodie - kimono

NAILS: YOLO

Nogle gange skal man skeje sig lidt ud og prøve at kaste sig ud i nogle udfordringer.
Det må man vist sige at jeg har prøvet på i denne uge. For egentlig er jeg ret kedelig hvad angår neglelak. Forstået på den måde, at jeg helst holder mig til fine og rolige farver og helst ikke for meget pang farver og vilde mønstrer.

Altså lige indtil jeg forleden komdenne neglelak på. Jeg var en smule skeptisk, da den virkede som en ret vild turkis farve efter min smag. Men hold nu op hvor er den altså flot!

Jeg er blevet mere hooked på at prøve lidt flere af de “vilde” farver nu – specielt fordi de vil passe så godt ind i mine sommer outfits. Og ikke mindst, til min sommerglød hud – altså hvis jeg dog nogensinde finder tid til den slags ;-)

Farven hedder You only live once og giver så god mening til hvordan jeg har “kastet” ud i neglelak, som jeg ellers ville have ladet ligge. ;-)

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Depend Cosmetics

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay goodie - kimono