LOOK OF THE DAY: Got my jacket on

Off to Copenhagen

Kjole: Second female// Halskæde: Hvisk// Ringe: Hvisk HER, HER og HER//

Godmorgen piger!

Jeg sidder i skrivende stund i toget på vej mod København. Jeg må indrømme at det var tidligt at skulle stå klar kl. 5.30 i morges velvidende om at det bliver en lang dag før jeg er hjemme igen sent i aften. Meeeen når jeg skimter igennem dagens kalender, så virker det pludselig ikke så tosset ;-) Og jeg ser det som en ekstra bonus at have tid til at arbejde i toget. 

Dagen starter med en brunch med nogle af Nouw top bloggere – glæder mig!
?Senere skal jeg på besøg hos Cph Fashion lab og se deres smukke showroom, derefter frokost med Jennifer og måske lige et smut forbi Magnum In store og spise is ;-) Og så håber jeg at kunne nå forbi Unplugged juice og hente lidt juice til den kommende uge. 

I er som altid velkommen til at følge min dag på Instagram HER. ;-)

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig fredag og ikke mindst en god weekend ;-)

?Kan indeholde affilliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Got my jacket on