Off to Copenhagen

Saturday festival

??Efter en formidabel fredag, hvor jeg måske havde været lidt for flittig med at booke kalender og var ret smadret da turen igen gik mod Jylland, så er jeg nu alligevel klar til en hel dag med god musik! Der er nemlig festival i byen i dag og tro mig, den skal absolut have max gas! Jeg er klar til at hoppe, danse og ikke mindst skråle til stemmen for længst er forsvundet! Og jeg har egentlig tænkt mig at gøre alt dette i dette outfit! 

Må I få en dejlig lørdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off to Copenhagen