30 dages squat challenge

6 gode sommeropskrifter

Sommer er lig med grill, lækre salater og saftige drikke. Selvom det har regnet meget de sidste par dage, så er jeg altså stadigvæk i sommerhumør. Og det kan jeg altså være længe endnu, skulle jeg hilse og sige ;-)

Jeg elsker sommeren og dens sæsonfrugte og råvarer. Man kan lave så lækkert mad i sommerperioden og det meste er faktisk ret nemt at lave. Vi grillede en aften (læs mere HER) hvor vi havde valgt lidt af hvert fra årstiden. Men vi stopper slet ikke her, jeg har nemlig fundet 6 lækre sommerretter, som jeg til hver en tid ville lave. Faktisk gemmer der mange flere opskrifter i mit opskriftsindeks, hvis du klikker på OPSKRIFTER i menufeltet :-)

Derudover kan du også trykke på FORSIDE i menufeltet, så du kan altid kan se det nyeste indlæg på bloggen, smart ikke? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 dages squat challenge