A YEAR AGO: Juli 2015

Home office

Nu begynder hverdagen ligeså stille at begynde for mig igen. I morgen starter jeg igen på arbejde efter 3 super fantastiske uger med ferie.

Dette betyder også at jeg skal tilbage på skrivebordet og kontoret på arbejdet igen. Men i min ferie fik jeg dog også tiden til at gå med at gøre mit hjemmekontor klar. For som jeg har nævnt tidligere på bloggen, så har jeg længe haft brug for mit eget hjemmekontor.

Jeg bruger mange timer foran skærmen herhjemme og derfor er det også vigtigt for mig at have et kontor at benytte. Men ikke bare et hvilket som helst kontor – nej jeg har brug for et rart kontor, som jeg har lyst til at bruge uendelige af timer.

For mig er det vigtigt med et rum i hjemmet, hvor jeg kan føle mig tilpas, inspireret og motiveret. For mig er det rum vores kontor.

Ganske vidst er det ikke 100 % færdigt, da der lige mangler en lampe og muligvis en kommode, men på kontoret er der nu plads til at jeg kan sidde og arbejde i gode omgivelser og med alle mine blogting ;-)

Jeg har brug for et kontor, hvor jeg føler mig inspireret og hvor der er lyst og venligt. Jeg arbejder allerbedst hvis jeg sidder i lyse omgivelser og hvor der er er ryddeligt og hvor jeg kan have mine moodboards som inspiration. Det kan være alt fra friske blomster eller planer. Små moodboards til inspiration til mine blogindlæg. Alle mine notatsbøger, hvor jeg gemmer alle mine ideer til bloggen. Mine blade, hvor jeg finder inspiration til min boligdrømme, outfitinspiration og generelt ideer til hvordan jeg kan gøre bloggen endnu bedre.

Jeg glæder mig allerede til mange stunder her og søvnløse timer, da jeg føler at der er plads til mig og mine ting. Og alt mit girly stuff selvfølgelig ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A YEAR AGO: Juli 2015