LOOK OF THE DAY: Friday look

Lately

Vores “små” chilier er ved at tage farve – jeg kan næsten ikke vente til at de er modne og helt røde!

Hej Piger!

Jeg beklager stilheden i går – jeg havde slet og ret helt glemt at blogge. Faktisk var den slet ikke i mine tanker før jeg gik i seng. Og for at være helt ærlig, så var det virkelig mærkeligt. Det ligner mig slet ikke. Så da jeg stod op i dag, kunne jeg allerede mærke at det kriblede i fingrene for at få lov til at blogge ;-) Hvilket egentlig minder mig om, at jeg nok aldrig ville kunne opgive bloggen. Jeg tager sjældent en fridag fra bloggen, da jeg simpelthen ikke kan lade vær ;-)

Nå men nu til ugens Lately. For det har altså været en dejlig uge, når jeg kigger tilbage på bilederne fra ugens løb. Jeg har som tidligere nævnt arbejdet hjemme og det har været underligt, men samtidig også dejligt med en masse ro til at arbejde i. Derudover har den stået på barselsbesøg, hygge med min lillesøster, en tur til Århus og en hulens masse gøremål herhjemme. Bla en lille room makeover af små ting ;-)

Hov, fik jeg egentlig fortalt at jeg har ferie nu?! Ahh den skal nydes med en sød familie, min kæreste, en tur i sommerhus og måske lidt afslapning indimellem ;-)

Hav en dejlig søndag!

Ps. Jeg kigger ind til jer senere med en vinder af Juice konkurrencen :-)

Smagen af sommer, specielt når solen ikke ligefrem vil vise sig frem ;-)

Fredag aften kørte vi en tur til Århus og smuttede lige forbi IKEA. C overlevede heldigvis turen ;-)

Friske blomster i entréen, som har fået et andet look i løbet af weekenden. Glæder mig til at vise jer det!

Har været ude og bowle og fandt ud at jeg er seriøst dårlig til det ;-)

Har købt en mospind – find ud af hvorfor og hvad jeg bruger den til HER ;-)

Ugens buket <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Friday look