Passport cover

LOOK OF THE DAY: EVERYDAY COUTURE

LOOK OF THE DAY: Kjole: VRS / Espadrilles: VRS / Taske: Gucci / Ur: Daniel Wellington / Smykker: Hvisk / Solbriller: Rayban

Da søde Henriette spurgte om jeg ville lave et gæsteindlæg, imens hun nyder solen i Tyrkiet takkede jeg pænt ja. Jeg har længe fulgt med på Henriettes blog og jeg er vild med hendes feminine univers med smukke outfits, lækre opskifter og masser af personlighed. Personlighed og gode billeder, er efter min mening det der skaber rammen om en god blog.

Jeg hedder Liselotte, er 27 år, bor i Aabybro nær Aalborg. Jeg blogger på livsstilsbloggen www.everyday-couture.dk. Jeg kan godt lide at mixe mine outfits med lækre designertasker og highstreet tøj. Det er en god måde at få en masse af sæsonens trends ind i garderoben, uden at blive fattig (Jeg er lige blevet mor og en dag uden babygylp og savl på tøjet, findes simpelthen ikke)

Min fine off-shoulder kjole,som jeg har på her på billederne, er fx. fra VRS – et mærke som forhandles i Bilka og Føtex. Min taske derimod er fra Gucci og er nok mit bedste taskekøb, den kan simpelthen rumme en hel masse trods størrelsen.

Jeg elsker lækre designertasker og har efterhånden en del. En lækker taske kan man have hele livet, det har man ikke med tøj, derfor vælger jeg ofte at sætte mine penge i lækkert accessories.

Klem Liselotte

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Passport cover