Postkort II - TyrkIet

LOOK OF THE DAY: Flower street

LOOK OF THE DAY: Top: Pieces// Nederdel: Mango (lignende HER )// Stiletter: Bianco (lignende HER )// Taske: Mulberry: Solbriller: Rayban

Et nyt outfit fra vores ferie i Tyrkiet. Nederdelen nåede jeg lige at klikke hjem inden vi tog på ferie. Og sikke et godt køb! Jeg købte den på udsalg til kun 124 kr. (et kup) og den er virkelig behagelig!

Åh jeg må indrømme at dagen i går var lidt hård for mig. Vi kom jo hjem ret sent torsdag nat og da jeg ikke kan sove længe, så fik jeg noget der ligner 3 timers søvn. Derfor føltes min dag i går ret tåget for mit vedkommende. Jeg endte dog med en middagslur og tidligt i seng i aftes. Det må være hårdt at have ferie ;-) hehe..

Nå men i dag er jeg mere frisk og vil lige arbejde lidt på bloggen imens jeg spiser lidt morgenmad. Senere i dag tager jeg hjem til familien, de er nu lidt savnet med 14 dages fravær ;-) Og muligvis en smule dase på sofaen senere med en film ;-)

Og så tror jeg måske at jeg vil juice lidt i dag – det er længe siden jeg har lagt en opskrift op, så det må vist være på sin plads ;-)


?Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort II - TyrkIet