NAILS: Chinchilly

LOOK OF THE DAY: Friday look

LOOK OFTHE DAY: Skjorte: ASOS (lignende HER )// Shorts: An ounce// Sandaler: Bianco //Taske: Mulberry// Solbriller: Rayban// Armbånd: Bybiehl// Ringe: Hvisk HER, HER og HER.

Glædelig fredag!!

Efter nogle start problemer med internettet her i morges, så lykkedes det mig (endelig) at få udgivet dette blogindlæg, efter at have bikset med det endnu en time ;-) Meeen hvad betyder det – når man kan råbe FERIE!!! 

Åh er I klar over hvor tiltrængt det er lige nu? Jeg kan næsten ikke vente! Jeg regner selvfølgelig med at der er solskin og høj temperatur fra på mandag – i hvert fald hvis man fremprovokerer det med tynd skjorte og korte shorts, som på outfittet i dag ;-) hehe

Jeg starter weekenden ud med en tur til Århus senere i dag og i morgen skal jeg forbi en sød veninde til fødselsdagsbrunch og så får jeg besøg af nogle dejlige venner! :-)

Jeg glæder mig i hvert fald! Må I få en dejlig weekend søde læsere <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NAILS: Chinchilly