HAPPY BIRTHDAY 3 ÅR MED BLOGGERONHEELS

LOOK OF THE DAY: Friday love

LOOK OF THE DAY: Skjorte: YAS (lignende HER )// Nederdel: Önling// Sko: Bianco // Taske: Marc Jacobs

Selvom solen ikke skinner, så skal fredagen stadigvæk fejres i bare ben! Ganske vidst, var det ret koldt, da jeg kørte på arbejde i morges, men hvad gør det, når det er fredag?!!

Selvom alle andre synes at gå på ferie fra i dag, så nupper jeg lige en arbejdsuge mere herhjemme. Selvom jeg da hellere end gerne ville kunne råbe FERIE i dag, så vælger jeg istedet for at fejre at det “bare” er fredag og jeg nu har weekend!! Derudover så har bloggen jo 3 års fødselsdag og min kæreste er lige blevet færdig som ejendomsmægler – så der er mange ting at fejre!

Derfor vil der også poppe en champagne i aften herhjemme og muligvis blive hentet lidt sushi, bare for at fejre alle de festligheder der har været i den seneste tid! Det burde man altså tage sig tid til en gang imellem :-) Oooog måske lige en film i vores sofa ;-)

Nu vil jeg holde fri og køre ind til byen og hente sushi til i aften!

Må I få en dejlig fredag og en ligeså dejlig weekend, fineste <3

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY BIRTHDAY 3 ÅR MED BLOGGERONHEELS