Om at holde helt fri og koble af

LOOK OF THE DAY: IT’S MY PASSIONS

LOOK OF THE DAY: Top: Neo Noir/ Shorts: H&M/ Taske: Michael Kors/ Sandaler: Asos/ Armbånd: Enough

Da søde Henriette spurgte om jeg ville gæsteblogge lidt herpå bloggen, imens hun ferierer i Tyrkiet, sagde jeg selvfølgelig Ja tak!

Så imens Henriette nyder strandlivet og de lækre solstråler, har jeg lovet at dele et outfit med Jer.

Nogle af Jer kender mig måske allerede. Jeg hedder Julie, er 26 år og bosat i Aalborg sammen med min kæreste. Udover at arbejde som webshop/marketingsassistent, driver jeg mode- & livsstilsbloggen www.itsmypassions.dk. Jeg er vild med mode, bolig, rejser og god mad, så det prøver jeg bedst muligt, at reflektere i bloggen.

Henriette mødte jeg første gang til et åbningsevent hos Kalejdoskop og sidenhen, har jeg trofast fulgt hendes fine blog. Jeg er specielt draget af de flotte billeder, hendes enkle stil (som minder meget om min egen) og de lækre indlæg med alverdens opskrifter

Nå, men for at kigge lidt på outfittet, så er jeg ret vild med min nye top fra Neo Noir, som også snildt kan bruges som off shoulder top. Farven er bare helt perfekt og jeg ser frem til at bruge den langt ind i efteråret, evt. med et par jeans til. Tasken er en trofast følgesvend og en sand klassiker, så den kommertil at følge mig mange år endnu. Og mine shorts kan kun anbefales, hvis I står og mangler et par klassiske sorte shorts, som også er meget behagelige

Måske ses vi igen?

Kram <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at holde helt fri og koble af