Lately

LOOK OF THE DAY: RAINY + RABATKODE

LOOK OF THE DAY: Bomber jakke: Meng Studio// Kjole: Önling// Støvler: Bianco //Taske: Marc Jacobs//

Selvom weekenden mest har været regnfuld, så synes jeg altså at det har været ret hyggeligt! Bevares, jeg ville da hellere ønske for solskin ;-) Men nu hvor det alligevel skal være, så kan jeg godt stille mig tilfreds med solskin, lidt endnu!

Det giver nemlig en god mulighed for at hoppe i nogle af mine mørke items i min garderobe – så længe jeg stadigvæk kan bevare de bare ben ;) Kjolen er af nyere slags og er fra Önling, et mærke jeg blev præsenteret for, da jeg var i København. Bomber jakken er også en af de nyeste køb. Jeg har tidligere vist den frem på bloggen, HER. Og som nævnt tidligere – så har jeg altså en ret lækker rabatkode, som giver jer 20 % rabat på hele deres webshop. Og der er altså nogle ret lækre sager, skulle jeg hilse og sige ;-) Brug blot rabatkoden bloggeronheels20 ved checkout og få 20 % rabat! :-)

Vi er blevet inviteret til spisning hos mine svigerforældre, så jeg vil lukke computeren for i dag og nyde resten af weekenden. 

Hav en dejlig søndag <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately