Turen går til

LOOK OF THE DAY: Striped blue

LOOK OF THE DAY: Bluse: Just female// Nederdel: YAS (Her i pudderfarve)// Pumps: Bianco //Taske: Mulberry// Armbånd: Jeanette Falck

Godmorgen piger!

Vi kom i aftes hjem fra en lille getaway i sommerhuset med min familie. Vi var begge vildt trætte, så vi skyndte os at pakke ud, vaske tøj, rydde op og så bestemte vi os for at dase resten af aftenen på sofaen med junk food og masser af slik ;-) Tiltrængt, hvis I spørger mig!

I dag er der også lidt på programmet. Jeg skal lige have arbejdet lidt på bloggen og så har jeg et hyggeligt møde senere i formiddag. Derefter skal jeg vist lige have en times træning, mere blogarbejde og så tror jeg at jeg kigger ud til min familie igen i sommerhuset og krammer dem farvel, inden jeg tager på ferie :-)

Outfittet her er fra i sidste uge, hvor vi tog ind til byen og spiste is ;-.) Jeg er nærmest gået i protest og nægter at gå i bukser. Når vi skriver juli måned, så hedder det altså bare ben og kolde dage! ha ha.. Nederdelen er ny og jeg glæder mig allerede til at kunne bruge den på arbejde – den har nemlig den perfekte længde til kontor ;-)

Vi ses senere!

?Indlægget kan indeholde affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til