LOOK OF THE DAY: Striped blue

Mit midlertidigt kontor

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker at indrette. Og vores hjem får af og til en lille makeover hist og her. Jeg kan godt lide at forny vores hjem med nye og spændende ting mikset med nogle af de ting vi holder allermest af.
Det synes jeg er meget vigtigt at bevare i sit hjem, nemlig det personlige præg, som kan være ret betydningsfulde i det lange løb.

Og nu har jeg fået lov til at indrette vores kontor.

Efter jeg flyttede ind hos C for snart 4 måneder siden, manglede jeg et godt sted at blogge. For mig handler det om at sidde et lyst og fint sted, når jeg sidder og blogger.
Jeg skal have lys, for at kunne tage billeder. Men lyset giver også en super energikilde og giver mig motivationen og inspiration til blogging. Indtil videre har jeg brugt vores stue/spisebord som et lille mini kontor, men det er kun en midlertidig løsning, da jeg gerne vil have mit eget kontor.

Som jeg tidligere har skrevet om HER, så er jeg gået i gang med et mindre boligprojekt herhjemme, nemlig indretning af vores kontor.

Jeg mangler et sted, som jeg kan pynte med min inspirationskilder, mine moodboards og ikke mindst et sted som er et fast kontor! Vi mangler lige de sidste småting og så kontoret ved at være færdigt. Jeg skal selvfølgelig nok kigge ind til jer med det færdige resultat ;-)

Indtil da, nyder jeg min lille plads ved spisebordet ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Striped blue