LOOK OF THE DAY: Stripe a pose

Om at holde helt fri og koble af

For at være helt ærlig, så er jeg faktisk ikke god til at holde ferie. Misforstå mig ikke – jeg ELSKER ferie – men noget i mig har utrolig svært ved at “glemme” hverdagen og bare koble af.

Sidste års sommerferie blev jeg faktisk helt rastløs og glædet mig nærmest til at starte på arbejde igen, fordi jeg godt kan lide mine daglige rutiner. Jeg er ikke god til at sove længe eller bare ligge og dase hele dagen. Jeg er derimod lidt afhængig af mine rutiner for hverdagen såsom; gå på arbejde, tage ud og træne, spise, lave blog og så i seng.

Og ja det lyder måske underligt for nogen og ret kedeligt, men jeg har nok altid haft lidt svært at holde mig i ro og lade tankerne flyve. Men jeg er blevet en del bedre til det i år. For jeg har booket min ferie med dejlige planer. Set og besøgt mennesker jeg holder af og som jeg godt kan forsømme lidt i hverdagen. Jeg har sovet længe (eller i hvert fald prøvet på det) og jeg havde taget fridage fra bloggen, hvor jeg har tænkt på alt andet end bloggen. Og jeg tror faktisk at det har været sundt for mig.

Jeg glæder mig over at jeg har ferie og jeg nyder det virkelig i år. Jeg har lært at koble helt ud og bare nyde nu’et og ikke tænke eller planlægge mine dage væk. Det er en svær proces, men det føles noget så skønt, skulle jeg hilse og sige ;-)

Nu vil jeg nyde det sidste af min ferie her i Tyrkiet, inden vi vender snuden hjemad i aften til blog, arbejde og hverdagen.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: Stripe a pose