10 lækre opskrifter til din morgenmad

Passport cover

Passport cover// ASOS

Godmorgen Piger!

Jeg er lige vågnet og tænkte at jeg lige ville kigge ind til jer! Jeg har problemer med at sove længe hernede og vågner gerne mellem kl. 6-7, hvilket er ret tidligt, taget i betragtning af at der er en timeforskel på 1 time. ;-) Heldigvis sover C lidt endnu, hvilket giver mig lidt tid til at blogge ;-)

I var nogle stykker der havde kontaktet mig ang. mit Pas cover fra mit tidligere blogindlæg HER.
Coveret er fra ASOS og jeg er super glad for det. Jeg kan nemlig godt lide at man kan “gemme” det knap så flatterende røde pas ind i et smukt cover ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 lækre opskrifter til din morgenmad