GANNI T-SHIRT

Postcard I – Tyrkiet

Selvom vi har valgt at tage på en charterferie og ikke en storbyferie med en masse seværdigheder, så har vi alligevel fået taget lidt billeder af vores ferie indtil videre.
Derfor har jeg samlet nogle af billederne til et lille postkort, så I kan følge med på vores ferie.

Og hey – så løfter jeg også sløret for hvordan C rent faktisk ser ud – det har der vist været lidt efterspørgsel på ;-) Men faktisk har jeg allerede vist et billede af ham på bloggens facebookside HER, hvis I følger med der :-)

Egentlig laver vi ikke det helt store udover at solbade, spise, drikke, sove og slappe af. Men det var egentlig også hvad vi begge to havde brug for – at slappe af uden stress og jag.

Vi bor på hotellet Sunprime her i Marmaris, som ligger langs strandpromenade, hvilket vil sige at stranden ligger lige overfor hotellet, altså kun 50 meter. Alle resturanter og cafeer ligger lige ved siden af os i en lang strækning. Og det passer os noget så fint, da man faktisk ikke orker at tage på ture eller tage længere væk pga. varmen.

Vi er dog ude og spise frokost hver dag og hver aften gør vi os klar til en lidt finere middag, hvor vi også tager ud og spiser. I aften vil vi dog prøve at spise middag på vores eget hotel, da vi egentlig fornemmer at det er et af de fineste hoteller på promenaden. Så det glæder vi os til :-)

Husk, at I kan følge vores ferie på Instagram, hvor jeg dagligt uploader billeder. Følg med HER.

C in action ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GANNI T-SHIRT