I would like to wear

Postkort II – TyrkIet

Vi er hjemme efter en helt fantastisk ferie! Vi har slappet af og virkelig kommet ned i gear. Og det var faktisk også meningen med ferien. 

Vi trængte begge to til at komme lidt væk fra hverdagens stress og komme til et sted, hvor vi kan slappe 100 % af. Og det må man sige at der har lykkedes os.

Det havde hele tiden været planen at vi ville bestille en charterferie, så forventninger var slet ikke høje, men ferien kom bag på os begge. På den gode og afslappede måde. Dagene er gået med strand, pool og solbadning. Om aftenen var vi ude og spise på de forskellige resturanter på strandpromenaden. 

Vi boede på Sunprime Beachfront, som er et super fint hotel med et meget fint personale – de var ret søde og gode ved os! :-)

Selvom vi har slappet af, så har vi begge skudt en masse billeder – det må være en dårlig vane hjemmefra ;-) ha ha.. Men så kan vi jo heldigvis dele vores ferie sammen med jer :-)

Hav en dejlig weekend fineste! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I would like to wear