Sådan pakker du din kuffert til ferien

Ready for V.A.C.A.T.I.O.N

Ahh det er nu altså skønt at vågne op til solskin og bare vide at senere i aften lander vi et andet sted, som også byder på mere solskin.

Vi har så småt fået pakket det hele og inden længe kører vi mod Aalborg, hvor vi skal flyve videre til Tyrkiet. Jeg kan næsten ikke vente!

Men inden vi flyver afsted, så har vi planer om at besøge Kalejdoskops Orangeriet og spise en hyggelig brunch, inden turen går videre til lufthavnen.

MEN, selvom jeg holder ferie og nyder solskinnet og varmen, så holder bloggen absolut ikke ferie. BARE ROLIG, jeg har selvfølgelig sørget for at I bliver underholdt med diverse blogindlæg og et par besøg af nogle søde blogkollegaer som kigger forbi. JEP, der er nemlig lagt lidt ekstra lækkert til jer imens jeg er væk. ;-)
Dog kan jeg nok ikke helt holde mig væk fra bloggen. Jeg kigger selvfølgelig ind til jer med outfits og postkort! Hvis deres internet virker og jeg ikke får brug for en IT supporter ;-) Men indtil da er I mere velkommen til at følge min ferie på Instagram HER, hvor jeg dagligt vil ligge billeder op af vores ferie :-)

Hav det dejligt og pas nu godt på hinanden

Henriette <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan pakker du din kuffert til ferien