Lækre og nemme bruschetta

Tip til hårvask og langt hår

Jeg ved ikke med jer, men jeg kan af og til drømme om at klippe alt mit lange hår af og style en page istedet for! Men hver gang drømmen strejfer mig, så får jeg alligevel kolde fødder og kommer i tanke om alle de rare og praktiske ting det er, at have langt hår. ;-)

Dog kunne jeg godt undvære den dyre vane med lækre produkter, som hurtigt bliver brugt op, når mit lange lange hår nærmest har slugt endnu en bøtte af hårkur eller en balsam.

Nu skal det jo heller ikke lyde som om at mit hår bliver pyntet til med forskellige hårprodukter hver eneste dag – tværtimod. Jeg er nemlig ret dårlig til at bruge alle mulige fancy produkter til håret.

Shampoo HER, Condtioner HER

Nu er jeg ikke typen der vasker hår hver dag (også selvom det kan lyde lidt ulækkert) men jeg har af erfaring, lært at man skal undgå hårvask, så længe det er muligt, da både shampoo og balsam kan slide på håret, hvis du vasker det hver dag. Derimod vasker jeg kun mit hår et par gange i ugen. MEN… Selvom jeg sjældent vasker mit hår, så har min balsam bøtte en tendens til at blive tømt en del hurtigere end min shampoo.

Lyder det mon bekendt?

Derfor er jeg begyndt at jagte tilbud på mine yndlings shampoo og conditioner. Lige nu bruger jeg shampoo og conditioner fra Paul Mitchell. Læg mærke til at de fleste frisører og webshops næsten altid har et tilbud på Køb 3, betal for 2 produkter.

Jeg kan huske at jeg ALTID stod og var i tvivl om det 3. produkt, da jeg jo ikke bruger så mange produkter til håret. Derfor er jeg begyndt at købe 1 shampoo og 2 conditioner. Jeg løber jo altid tør for conditioner langt før min shampoo overhovedet er brugt.

Derfor er mit tip til jer – KØB ALTID 1 SHAMPOO OG 2 CONDITIONER, så vil du altid få produkterne til at slå til, så du ikke pludselig står og mangler en conditioner.

Det er blot et tip fra min side ;-)

?Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre og nemme bruschetta