Lately

Turen går til

Nåmen, nogle gange dukker der bare den perfekte ferieopslag op. Og tjah så må man jo hoppe med på vognen, ikke?

Det var i hvert fald hvad C og jeg gjorde forleden, da vi begge sad indenfor i regnen og virkelig cravede sol og varme!! Og wupti, så kom en lækker rejse frem til os og vi var begge ret vilde med hotellet, stranden og poolen. Så det tog os kun få minutter at bestille og ganske få minutter efter, sad vi med en fin kvittering på vores sommerferie!

Egentlig havde vi jo begge aftalt at vi nok ville finde en rejse midt i august, hvor vi begge har ferie. Men eftersom vejret ikke ligefrem skriger af sommer og vi begge nødigt ville bruge hele vores ferie indendørs, så besluttede vi os for at finde en rejse nu her.

Så på torsdag drager vi mod Aalborg lufthavn og flyver til Tyrkiet. En total afslapning og afstressende ferie. Vi skal ikke ud på sightseeing eller lave noget vildt og voldsomt. Vi skal bare nyde hinanden og slappe af. Det trænger vi begge til! Og nå ja, så skal vi da bade, læse masser af bøger og sippe cocktails ved poolen. Of course ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately