En stille og rolig morgen

A day in Copenhagen

Som nævnt tidligere, så tog C og jeg en tur til København i tirsdags. Jeg havde et par møder i København og da både C og jeg har ferie i denne uge, så tænkte at det var oplagt med en lille kærestetur.

Da vi kom til København var vejret elendigt – jeg havde som ovenviste bare ben og kun kjole og læderjakke på – nogen havde jo tjekket vejrudsigten inden vi tog afsted og var oplyst om at solen skulle skinne.. ;-) Ahem… Nå men der sad vi så under en parasol med terrasse varmer på en nærliggende cafe og frøs ;-) Vi bestilte en masse varmt at drikke og selvom det selvfølgelig var ærgerligt med vejret – så var det nu alligevel ret hyggeligt, at sidde der og snakke og få varmen ;-)

Pludselig skulle solen vise sig fra sin gode side og skinne på os resten af dagen. Nogen (læs; mig) ville endda mene at det blev en anelse for varmt ;-)

Imens jeg rendte rundt til møder, så fik C tiden til at gå med at slikke sol nede på Langelinie og vi bestemte os for at mødes senere på eftermiddagen. Vi fik ikke voldsomt meget tid til at shoppe, hvilket egentlig var helt okay, da vi hellere ville bruge tiden på at nyde omgivelserne og solen ;-)

Inden vi tog hjem, satte vi kursen mod Illum Rooftop, som har utrolig lækre resturanter, allesammen placeret på øverste etage ovenover Illum. Vi tog plads på tagterrassen Rossopomodoro – en super fin Napolitansk resturanter med pizza’er med smag fra himlen ;-) ha ha.. Men mere om det på et senere tidspunkt!

Hav en dejlig aften, fineste <3

Jeg vil prøve at overtale C til at gå på is rov i aften – følg med på Instagram HER og se om det lykkedes mig ;-)

Åh ham må jeg hellere tage med næste gang jeg skal til København ;-) ha ha..

Story of my life! Så skønt at spise middag med en der har næsen i telefonen ;-)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stille og rolig morgen