Mine planter

Fredags cocktails

Glædelig fredag!!

Fredag er nu altså altid en dejlig dag – ikke mindst fordi der næst efter altid kommer weekend ;-)

Selvom jeg har haft ferie hele ugen, så er jeg altså nu også svært glad for fredag! Der er altid den der summen om fredagen, hvor man bare er glad og nærmest ikke kan få armene ned. Og sikke et vejr at gå på weekend på – man skulle næsten tro at nogen havde bestilt det på forhånd ;-)

Mine planer for weekenden er ret sparsomme, hvilket passer mig ganske fint, da jeg gerne lige vil nyde det sidste af min ferie og lade op til en travl uge i næste uge.

I dag er også mere eller mindre booket med rare planer. Dog har jeg en date med C i aften – det var vist et eller andet med cykler – hvem mon glæder sig allermest, ham eller jeg? ;-) ha ha..

Billederne er fra i tirsdags, da vi var på besøg hos Rossopomodoro på Illum Rooftop. (Mere om det i morgen) Der var altså bare noget ganske særligt at sidde der på en solfyldt tagterrasse og nyde en Aperol Spritz. Denne var dog en kende anderledes og jeg overvejer at gøre kunsten efter. Hvis det lykkedes – så deler jeg opskriften ;-) Indtil da – så kan I lave jeres egen cocktails med min egen opskrift på Aperol Spritz lige HER.

Hav en dejlig fredag og ikke mindst en herlig weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine planter